Yeşilay Cemiyeti’nden Vali Demirtaş’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)-Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ile Şube Başkan Yardımcısı Nafiz Baycan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

1-7 Mart tarihlerini kapsayan “Yeşilay Haftası” vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerin İdlib’de şehit düşen kahraman askerlerin anısına saygı sebebiyle ertelendiğini belirterek cemiyet tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Vali Demirtaş’a bilgi verdi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla Türk toplumunun daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyerek yeni nesile örnek teşkil etmelerinin çok önemli olduğunu belirten Vali Demirtaş, “Yeşilay Cemiyeti, toplumumuzu genç, yaşlı diye ayırmadan tüm zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Kullandıkları metotlarla tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. türdeki bağımlılıklarla mücadele eden önleyici ve rahibilite edici çalışmalar yürüten önemli bir sivil toplum kuruluşumuz olan Yeşilay Cemiyetine ilimiz genelinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, cemiyetin tüm üyelerinin Yeşilay Haftası’nı ve cemiyetin kuruluşunun 100.yıldönümünü tebrik ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor