YİNE CEYHAN, YİNE CİNAYET

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Ceyhan ilçesinde, önceki akşam saatlerinde Civantayak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kız arkadaşı Z.A’nın ailesiyle görüşen Kadir Gerekli, daha kız isteme merasimi için ailesini almak amacıyla gitmek üzere yola çıktı.

Kız arkadaşının evinin yakınlarında kimliği belirsiz yüzü maskeli bir kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğrayan Gerekli, başına isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Ambulans ile Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gerekli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıklarının polise verdiği ifadede, yüzü maskeli şüphelinin “Ne bana yar olacak ne de sana” dedikten sonra tüfeği ateşlediği öne sürüldü. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Saldırı sonucu hayatını kaybeden Kadir Gerekli’nin Ceyhan Belediyesi’nde ambulans şoförü olarak görev yaptığı, 20 Ağustos 2015 yılında Siirt’te teröristler tarafından yola döşenen bombanın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli’nin kardeşi olduğu öğrenildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor