Yüksel, “Toplumda şiddet durmuyor”

ADANA (BÖLGE)-Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Adana Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, İzmir’de meydana gelen şiddet olaylarıyla ilgili açıklama yaptı. Muzaffer Yüksel, “Toplumda şiddet durmuyor, ölümler olmasın artık yeter” dedi.

Muzaffer Yüksel, 29 Aralık 2019 günü  İzmir Torbalı ilçesin de ilçe sağlık müdürü  Dr. Mehmet Park  ve Torbalı devlet hastanesi genel cerrahi uzmanı Dr. Harun  Gülcemal in eşi ilahlı saldırı sonucunda evlerinle öldürülmüştür   hırsızlık ve gasp olduğu düşünülmekte  Dr. Vildan Park ve Dr. Harun Gülcemal  de aynı olaylarda yaralanmışlar tedavileri sürmektedir  Adana SES şube olarak  Yaşamını kaybedenlere Allahtan rahmet  yaralılara acil şifalar dileriz                                                                                                                                                                                                   Her yıl  sağlık kurumların da ölümlü ölümsüz  yüzlerce şiddet olmakta bu toplumun her tarafına da yayılmakta bu şiddetin sonuçları nedenleri araştırılmalıdır buna yetkililer artık dur demelidir.

Uygulanan neo liberal ekonomi politikaları eğitim ve sosyal  politikalar dünyada ve ülkemiz de hırsızlık gasp artmış aşırı derecede bireysel silahlanma kadına şiddet çocuklara cinsel istismar  doğayı katletme artmış  intiharlar artmıştır sağlıkta  özellikle ölümlü ölümsüz şiddet artmıştır.

Yetkililer bu durumlara etkin tebbirler almalı bireysel silahlanma durdurulmalı  her suçun  suçlusu gerekli  caydırıcı cezayı almalı medya TV  yayınların da dikkatli olmalı

2020 yılına girerken çok üzgünüz tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak öfkeliyiz 2020 yılına girişle beraber tüm ülke de ve dünya da sağlıkta ve toplumun diğer katmanların da ölümlü ölümsüz şiddet olmaz barış için de şiddetsiz  sağlıklı bir gelecek dileriz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor