Yumurtalık’a tatilci akını devam ediyor

HABER: Uğur BAŞARAN

ADANA (BÖLGE)-Sonbahar mevsimini yaşadığımız ve adım adım kış mevsimine doğru gittiğimiz bu günlerde Türkiye’nin pek çok ilinde soğuk havalar etkisini sürdürürken Adana’nın önemli tatil merkezlerinden bir tanesi olan Yumurtalık’a tatilci akını devam ediyor.

Adana’da yaz mevsimini aratmayan günler devam ederken sıcak havaları fırsat bilenler de Adana’nın önemli tatil adreslerinden olan Yumurtalık’a giderek denizin keyfini çıkarmaya devam ediyorlar. Adanalıların yanı sıra çevre illerden de gelenler, denize girmek için en güzel zamanın bu zaman olduğunu ve mutlaka bu zamanlarda denize girilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Yumurtalık’ın Eylül ve Ekim aylarında daha güzel olduğunu belirten vatandaşlar; “Yaz mevsimi boyunca buraya gelenler bilirler ki buralarda iğne atsanız yere düşmeyecek kadar kalabalık olurdu. Ancak şuanda evet yine bir insan kalabalığı var ama havanın sıcaklığının azalması daha dingin bir hava olması, insanlar yaz mevsimindeki kadar bir kalabalık oluşturmaması burayı daha sakin ve daha huzur verici bir şekle soktu. Bu nedenle bu zamanlar suya denize girmek buranın keyfini çıkarmak için en ideal zamanlardır.” ifadelerini kullandılar.

Huzuru ve rahatlığı arayanların mutlaka bu ay sona ermeden gelip burada denize girmeleri gerektiğini belirten vatandaşlar; “Burası hafta sonları biraz kalabalık oluyor ancak hafta içi o kadar sakin ki huzuru tam anlamıyla hissediyorsunuz. Bu nedenle bizim tavsiyemiz bu zamanlarda mutlaka gelip insanların burada bir denize girmesi yönündedir. Deniz de şuanda o kadar sıcak ki inanın hiçbir şekilde rahatsız olmuyorsunuz. Bize göre buraya yazın mı gelmek daha rahat bu aylar da daha rahat diye sorarsanız elbette bu aylarda deriz. Bu nedenle bu ay sona ermeden son kez deniz keyfi yapmak istiyorsanız mutlaka gelin buraların güzelliğini sizler de sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte mutlaka yaşayın.” diye konuştular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor