YÜREĞİR’DE İBADETHANELER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

ADANA (BÖLGE)-Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yüreğirlinin ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla ilçedeki ibadethaneleri düzenli olarak temizliyor.

Caddeler, park ve sokakların yanı sıra camii ve ibadethanelerin de sağlık kurallarına uygun olarak temizlenmesine dikkat ettiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İbadethaneler halkımızın ortak değerleridir. Biz bütün ibadethanelerimize aynı değeri veriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ibadethanelerimizi düzenli bir şekilde detaylıca temizliyor.

Yaptığımız temizlik çalışması ile ilçe sakinlerimiz daha sağlıklı ve huzurlu  ortamda ibadet ediyor. Topluma açık olan ve özellikle temizliğin imandan geldiğine inanan bir dinin mensupları olarak manevi ve kutsal alanlarımızda profesyonel araçlarımız ve deneyimli ekiplerimizle çalışarak hijyen ve sağlık koşullarına dikkat ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Cami, cemevi, türbe, ziyaret yerleri ve kutsal mekânları düzenli olarak temizleyen Yüreğir Belediyesi, verdiği hizmet ile halkın da takdirini topluyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor