ZEYDAN KARALAR ARENA ADANA’DA

Uğur Dündar soracak, Zeydan Karalar devraldığı belediyenin borçlarını ve yapacağı hizmetleri anlatacak..

Bu akşam 21’de Adana’da canlı olarak yayınlanacak programa CHP İstanbul Milletvekilii Aykut Erdoğdu da konuk olarak katılacak.

ADANA (BÖLGE)-En güvenilir ve tarafsız gazeteci Uğur Dündar bu akşam Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la Tele1 Televizyonu’nda canlı yayın yapacak.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun da konuk olacağı canlı yayın saat 21.00’de başlayacak.  Adana’da halka açık yapılacak olan açık oturumla ilgili açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Usta gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Demokrası Arenası Adana’da Tele1’de saat 21.00’de  ve Sular VİP salonunda yayınlanacak olan programa tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Zeydan Karalar’ın Hüseyin Sözlü’den nasıl bir belediye devraldığı, ne kadar borcu olduğunu, yapılan veya yarım kalan köprülerin maliyetleri, açıldığı öne sürülen kuyuların sadece aç-kapa olduğu iddiaları ile şişirilen kadrolar hakkındaki soruları da yanıtlayacağı bildirildi.

Karalar, Adana’daki sel felaketinin doğal afet mi, yoksa ihmal mi olduğu konusunda da bilgi vermesinin beklendiği açıklandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor