Zeydan Karalar’a Milliyetçi Demokratlardan anlamlı ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Milliyetçi Demokratlar Genel Başkanı Murat Öner ve Adana’daki Türk boyları kanaat önderleri Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milliyetçi Demokratlar Genel Başkanı Sayın Murat Öner ve Türk Boyları Kanaat Önderlerini belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. Ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ülke meselelerinin ve Adana’nın sorunlarının dile getirildiği ziyarette Milliyetçi Demokratlar olarak Adanamıza hizmet eden, ülkemize hizmet edenlerin destekçisiyiz diyen Milliyetçi Demokratların Genel Başkanı Murat Öner, “Önce ülkem diyoruz. Vatanın birliği bütünlüğü için Milliyetçi Demokratlar olarak Atatürk’ün çizdiği çizgiden yürüyeceğiz. Artık sen ben, dil, din, ırk, sağ, sol gözetmeksizin Milliyetçi ve Demokratlar bir araya gelerek mücadele veriyoruz” dedi.

Milliyetçi Demokratlar Akdeniz Bölge Başkanı Veli Uçuk da konuşmasında, önce vatan diyenlerin bir araya geldiği vatanperver Milliyetçi ulusalcı kitle ve sivil derneklerin başkan ve yöneticilerinde katılımıyla hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Herkesi herkesimi kucaklayan bir anlayışla yola çıkmış bulunuyoruz. Birlik beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret eden Genel Başkan Murat Öner’in yanısıra Akdeniz Bölge Başkanı Gazeteci Veli Uçuk, Pozantı eski belediye başkanı Sami Baysal, Merkez il ocakları eski başkanı Mahir Panayır, Turancılar Dernek Başkanı Mustafa Çetin Kılavuz, İşletmeci ve Eğitimci Mehmet Atay, Genel Başkan Yardımcısı Nusret Demir, Kalender Dağdeler ve Cengiz Çetinöz de hazır bulundular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor