7. BÖLGE FUTBOL HAKEM VEGÖZLEMCİLER SEMİNERİ VE ATLETİK TEST GERÇEKLEŞTİRİLDİ

(SPOR ÖZEL)-Adana’da 7.Bölge Futbol Hakem ve Gözlemci Semineri ve atletik test gerçekleştirildi.

Göreve yeni atanan İl Hakem Kurulu Başkanı Cahit Kum, Yüreğir Kültür Merkezi’nde ki semineri Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve 7. Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu ile Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda yapılan atletik testi ise İstanbul bölgesinden Tayfur Özkan’ın yönettiklerini söyledi.

Cahit Kum, seminere Adana, Mersin, Aksaray, Karaman ve Niğde bölgelerinden 110 hakem ve gözlemcinin katıldığını kaydetti.

Seminer öncesinde Türkiye Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı, Kadir Tozlu’ya plaket verdi. Yeni İl Hakem Kurulu Başkanlığı’na atanan Cahit Kum da eski başkan Kürşat Uçar’a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

7.Bölge’nin ikinci bölüm seminerinin ise Gaziantep’de yapılacak. seminere Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Kilis ve Gaziantep illerinin hakemleri katılacak.

Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda gerçekleştirilen atletik testte hakemler, 6X40 ile 40X75 metre koştular. Atletik test geç saatlere kadar sürdü.

Seminere, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dt. Ahmet Bozan hazır bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor