DEMİRSPOR’UN HAVASI YERİNDE

Müthiş bir geri dönüş yaptığı Beşiktaş beraberliğini Gaziantepspor galibiyetiyle perçinleyen Adana Demirspor, gözünü Antalyaspor’a çevirdi.

İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın gelişiyle puanları almaya başlayan Adana Demirspor’da moraller yüksek. Dolmabahçe’de Beşiktaş karşısında 3-0’dan dönüp 3-3 beraberliği alan Mavi-Lacivertliler, bu beraberliği sahasında 4-0’la gol şav yaptığı Gaziantepspor galibiyetiyle perçinledi. Antalyaspor deplasmanına da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Adana Demirspor’da Montella da takıma çabuk ısındı. İtalyan hoca, “Bu takımda ikili ilişkilerimin iyi olduğunu düşünüyorum. Kariyerime baktığımda belki de en çok anlaştığım takımlardan biri” sözleriyle camiaya umut dağıttı.

Adana Demirspor, Süper Lig’in 8.haftasında 1 Ekim Cuma günü karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, top kapma, pas ve pres çalışması yaptı. Sakatlıkları nedeniyle Akintola ve Belhanda takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan, idman öncesi Teknik Direktör Montella, Gaziantepspor maçındaki başarılı oyunları nedeniyle futbolculara teşekkür etti. Bu arada Başkan Murat Sancak da antrenmanı izlemeye geldi. Başkan Sancak, başta Belhanda olmak üzere tüm futbolcularla konuşarak teknik heyetten takım hakkında bilgi aldı.

SELÇUK ESMEN’DEN SANCAK’A ZİYARET

Çukurova Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başkanı Selçuk Esmen ve İdari Menajer Teslime Yüksel, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ı ziyaret ederek forma hediye ettiler. Her iki başkan da birbirlerine başarılar diledi.(HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor