Sancak güven tazeledi

Adana Demirspor’un dünkü seçimli olağanüstü genel kurulunda Murat Sancak yeniden başkanlığa seçilirken, kongrede kulübün şirketleşmesi için de yönetime yetki verildi.

Sancak kongrede yaptığı konuşmada, “Hiç bir yönetici, başkan, futbolcu Adana Demirspor’un üzerinde olmaz, olamaz. Benim başkanlığım döneminde buna asla izin vermedim. Vallahi billahi Adana Demirspor taraftarlarının sevgisi olmasaydı ben başkanlığı çoktan bırakmıştım. Yoruldum arkadaşlar, bazı geceler uyuyamıyorum. Aileme söz vermiştim,şampiyon olsaydık ben başkanlığı bıracaktım. Demirspor’u sevdiğim için buradayım. Ben ne siyaset, ne başka bir şey için burada değilim. Ağzı olan konuşuyor, yok bunun için başkan oldu, yok şunun için başkan oldu, yok öyle bir şey. Siyaset arkamda ise neden 400 gün ceza yedim, 2 yıldır play-offta eleniyoruz” dedi.

Murat Sancak, “22 takım olsun denildiği zaman dedim ki, ben kabul etmiyorum bu şekilde şampiyonluk istemiyorum. Ömer Çelik aradı, niye kabul etmiyorsun dedi. Sonrasında diğer kulüplerin de talebi ile başvuru yapıldı, olmadı. Bu sene iddialı takımlar var. Ancak bizim hedefimiz Süper Lig’e direk çıkmak. Süper Lig’e çıksak ta taraftarlarımızı mutlu edemeyiz, sürekli eleştiriliyoruz. Gerçekten başkan olmak kolay d eğil. Kapımda 6 ay dursa randevu alamayacak adamlar, bana sallıyor. Bir stoper kesinlikle alacağız ve bir isimle anlaşma  noktasına geldik, son aşamadayız” diye konuştu. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor