ŞİMŞEK HEDEF BÜYÜTÜYOR

Adana Demirspor bir hafta içinde oynadığı 3 karşılaşmadan 7 puan alarak üst sıralara tırmandı.  Adana Demirspor, Süper Lig’in 7.haftasında kendi sahasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü’nü 4-0 mağlup ederek ilerisi için hedef büyüttü.

Yeni Adana Stadı’nda oynanan müsabakada Adana Demirspor’un gollerini 12.dakikada Yunus Akgün, 65.dakikada Steven Caulker kendi kalesine, 78.dakikada Balotelli ile 85.dakikada penaltıdan Britt Assombalonga kaydetti. Mavi-Lacivertliler bu galibiyetle puanını 9’a yükseltti. Adana Demirspor, önce kendi sahasında Çaykur Rizespor’u 3-1 yendi, ardından deplasmanda Beşiktaş karşısında 3-0 geriden gelip 3-3 beraberliği yakaladıktan sonra Cumartesi günü ligin istikrarlı takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü’nü 4-0 gibi net skorla yendi. Bu sonuçla taraftarlar ilerisi için umutlandılar. Mavi-Lacivertliler’in bu haftaki rakibi Antalyaspor.

Teknik Direktör Vincenzo Montella karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “İstediğimiz gelişmeleri görüyoruz ama bazen 20 dakikadan sonra çok fazla geride görüyoruz takımı. Bunu geliştirmek istiyoruz. 3.bölgede iyi pozisyonlar bulduk, bunalrı değerlendirirsek daha farklı olurdu, ama 4-0 da iyi bir skor. Bazen 1-0 kazandığımız maçlar da olacak. Bu takımda ikili ilişkilerimin iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesle konuşuyorum anlamaya çalışıyorum. Kariyerime bakarsam belki de en çok anlaştığım takım bu. Şunu söylemek istiyorum, aslında çalıştığımız gibi başladık maça önde basarak aynı gösterdiğimizi yaptı takım. Sonuç için çok çok mutluyum. İlk yarının belirli bölümünde takım biraz geride kaldı. Aslında biraz daha çalışmamız gereken bir konu daha var o da devamlılğı getirebilmek. Tabi ilk yarı baktığınızda kaçan pozisyonlarımız var golden sonra onları da değerlendirseydik farklı bir sonuç alabilirdik. Ama tabii ki de çok mutluyum. Takıma baktığınızda geride kalmasına rağmen çok derli toplu şekilde disiplinli bir şekilde defans yapmaya devam etti” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor