ŞİMŞEK’E BÜYÜK ÖVGÜ

Adana Demirspor’un Gaziantepspor’un karşısında aldığı 4-0’lık galibiyet spor otoritelerince övgüyle bahsedildi. Karşılaşma sonrasında eski futbolculardan ve yorumculardan Feyyaz Uçar, Volkan Demirel, Tugay Kerimoğlu, Alp Pehlivan, Mavi-Lacivertliler’in oyununu ve Teknik Direktör Montella’ya övgüler yağdırdılar.

FEYYAZ UÇAR: Gaziantep beraberliği yakalasa da Adana Demirspor bu maçı her türlü kazanacaktı. Bjarnason forvet arkası oynamaya başladıktan sonra Balotelli’nin performansı yükseldi. Belhanda ile iyi bir ikili olamadılar ve birbirlerini tamamlayamadılar. Montella ile birlikte daha istekli ve coşkulu bir Adana Demirspor izleme başladık. 90 dakika boyunca daha diri bir takım olmaya doğru gidiyorlar. Maçın başında rakibine basan bir Adana Demirspor seyrettik. Gaziantep oyuna sokarken 7 tane topu kapmak için bekleyen bir Adana Demirspor gördük. Bu baskıyla golü buldular.

VOLKAN DEMİREL: Montella ilk geldiğinde Balotelli’yi takip ettiğini ama Adana Demirspor’u takip ettiğini  düşünmüyorum. İlk maçı olan Karagümrük maçında arkadaki beşlinin dördünü değiştirdi. Gerekli gördüğü değişiklikleri radikal bir şekilde yaptı. İleri tarafta Balotelli için her zaman sahada olması gerektiğini söylüyorum. Balotelli her zaman iş yapar, gol attıktan sonra kendini buldu ve arak arkaya gollerine devam ediyor. Bunun tamamen teknik direktör dokunuşu olduğunu düşünüyorum.

TUGAY KERİMOĞLU: Adana Demirspor her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Bundaki başarı Teknik Direktör Montella’ya yazar. Çok iyi bir başlangıç yaptı. Bundan 3-4 hafta öncesine gidersek, Belhandalı bir Adana Demirspor’un ağır oynadığını gördük ancak bugün Bjarnason, Yunus, Vargas ile hızlı bir takıma döndü. Disiplinli bir takım oldular.

ALP PEHLİVAN: Bu maçta hakemi eleştirmek Adana Demirspor’a haksızlık olur. Maçın başından itibaren coşkulu oynayan, güçlü bir oyun oynayan, ilk dakikadan itibaren oyununu rakip takıma kabul ettiren bir Adana Demirspor vardı. Adana Demirspor’un savunması biraz daha kemikleştiği zaman çok daha iyi olacaklar. Hücum hattı zaten çok iyi olan bir Adana Demirspor var. Sadece Balotelil olarak okumayalım. Vargas var, Assombalonga var, oyundan çıkana kadar Yunus Akgün’ün performansı harikaydı.

Bu arada Spor Toto Süper Lig’in 8.haftasında Adana Demirspor, Cuma günü deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. Antalyaspor, geçen hafta kendi sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenmişti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor