ŞİMŞEK’TE TEK HEDEF GALİBİYET

Adana Demirspor, yarın oynayacağı Gaziantep maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular top kapma, pas ve pres çalışmasının ardından taktik çalışma yaptı. Yeni Adana Stadı’nda gerçekleştirilecek saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi Sarper Barış Saka olurken, yardımcılıklarını Özgür Ertem, Cemil Tunç yapacak. Oğuzhan Çakır ise dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Mavi-Lacivertliler, 6 puan ve averajla 13’üncü sırada bulunurken, rakibi ise Gaziantepspor’un ise 8 puanı bulunuyor. Adana Demirspor’da Younes Belhanda ve David Akintola sakatlıkları nedeniyle Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek. Bu sezonki ilk galibiyetini 5.haftada Çaykur Rizespor’u 3-1 yenerek elde eden Mavi-Lacivertliler’in 3 beraberlik ve 2 de mağlubiyeti bulunuyor.

Montella, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada Beşiktaş maçı verdından yaşanan olayların geride kaldığını belirterek, “Açıkçası gelişmeleri takip etmedim ve okumadım. Aklımı sadece bir sonraki rakibe yoğunlaştırmış durumdayım. Bunu futbolcular da anlamalı. O maç bitti, diğer maça hazırlanıyoruz. Aklımı sadece bir sonraki rakibe yoğunlaştırmış durumdayım. Çok organize ve kompakt bir  takıma karşı oynayacağımız için çok iyi bir Adana Demirspor sahaya çıkmalı. Kolay bir maç olmayacak” dedi. Montella, Adana’yı ve kebabı çok sevdiğini, bu akşam tekrardan takımca kebap yiyeceklerini belirtti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor