Akaryakıt istasyonu icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 6.İcra Dairesi tarafından Mersin Akdeniz’de 3.427 m2 akaryakıt istasyonu icradan satılıktır.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :TAŞINMAZINÖzellikleri : Mersin İl, Akdeniz İlçe, 541 Ada, 2 Parsel, NACARLI Mahalle/Köy, Çatalsakız Mevkii, Satışa konu taşınmaz Mersin İli, Akdeniz ilçesi, NacarlıMahallesi, 541 Ada, 2 noluparselde kayıtlı, 3.427,06 m2 yüz ölçümlü, Taşınmaz üzerinde inşiai muhdesat olarak kanopi, zemin +1 katlı bina ve kamelya, doğu cephesinde bir sundurma alanı, batı cephesinde bir kısmı komşu parselde kalan çocuk alanı ve prefabrike yapı ve aktif olarak işletilmekte olan akaryakıt istasyonu olduğu tespit edilmiştir. İmar durumu; Akdeniz Belediyesi İmar ve Şehirilik Müdürlüğü’ n den alınan şifahi bilgiye göre, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı örneğine göre, ana taşınmazın imar planında; E=0,50 yoğunluklu,TAKS=0.50 olan, KDKÇA , Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı, olarak işaretli olduğu tespit edilmiştir. Tapu kaydına göre niteliği arsa vasfındadır. Konum olarak, Adana- Mersin, D400 karayoluna cepheli, bölge konut alanları ve depolama alanlarında yoğunlukta olduğu bir bölgededir.
Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/810519/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/mersin-akdenizde-3-427-m%C2%B2-akaryakit-istasyonu-icradan-satiliktir