Mezitli’de 766 m2 arsa mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 2(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Mezitli’de 766 m2 arsa mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/62 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Mersin İli, Mezitli İlçesi, Demirışık Mahallesi 163, Ada, 13 Parsel numaralı taşınmazdır. İmar planı dışında kadastro parselidir. Kent merkezinden yaklaşık 28 Km kuzey batısında bulunmaktadır. Çevresinde bahçeli müstakil tek veya iki katlı yapılar vardır. Taşınmaz her türlü belediye ve kamu hizmetinden yararlanabilir konumdadır. Taşınmaz çevresi tel çitle çevrilmiş arazi yüzeyi yaklaşık %20-25 eğime sahiptir. Taşınmaz üzerinde muhtelif cins ve sayıda ağaç bulunmaktadır. Taşınmaz bu hali ile satılackatır. Detaylı bilgi satış ilanına ekli bilirkişi raporunda mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1152465/emlak-arsa-mersin-mezitlide-766-m2-arsa-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor