Hat vanasının yangından korunma sistemlerinin yapılması

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ) Ceyhan Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğünce 3 adet hat vanasının yangından korunma sistemlerinin yapılması işi.

Dörtyol Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattına ait 3 adet hat vanasının yangından korunma sistemlerinin yapılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğüne bağlı Dörtyol Terminalı Dörtyol Ceyhan Pompa İstasyonu ve Baro Hattına ait 3 adet hat vanasının ‘Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik” kapsamınad yangın algılama, uyarı ve söndürme sistemleri bulunması zorunluluğundan bu mahallelerde fiziki şartlarına ve standartlara uygun olarak yangın algılama uyarı ve söndürme sistemleri kurulması amacıyla 4 kalem işi kapsar. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1149301/ihale-duyurulari-yapim-ve-insaat-ihaleleri-3-adet-hat-vanasinin-yangindan-korunma-sistemleri-yaptirilacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor