Ham ayçiçek yağının araçlara yüklenmesi hizmeti alınacak

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Toprak Mahsulleri Ofisi Mersin Başmüdürlüğü tarafından ham ayçiçek yağının yemeklik ayçiçek yağına rafine edilmesi, teneke kutulara konulması, kolilenmesi ve kolilerin araçlara yüklenmesi hizmeti alınacaktır.

Toprak Mahsulleri Ofisi Mersin Başmüdürlüğü stoklarında bulunan 10.000 ton (±% 20 Ofis opsiyonlu ) ham ayçiçek yağının nakliyesi dahil yemeklik ayçiçek yağına rafine edilmesi; rafine edilen yemeklik ayçiçek yağının; 50.000 adedi, 5 litrelik teneke kutu ambalajlarında 4’lü gruplar halinde şeffaf shrink ambalajlara konulması, kalan kısmının 5 litrelik pet şişelerde 4’lü gruplar halinde dikey oluklu mukavva kolilerde ambalajlanarak paletli olarak araç üstüne yüklenecektir.  Pet şişeler; köşeli, dar ağızlı  çakma veya vidalı kapaklı, taşıma kulplu olacaktır. 5 litrelik boş pet şişelerin ağırlığı en az 85 gr olacaktır. Mukavva koliler en az 420 gr/m2 ağırlığında olacaktır. Teneke kutular 360-380 gr ağırlığında olacaktır. Teneke kutular, pet şişeler ve mukavva kutular Türk Gıda Kodeksi “Etiketleme Yönetmeliği’nde” yer alan Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi kapsamında her türlü iş ve işlemin yapılması ile bu işlemler için uygun etiket özelliğini taşıyan kendinden yapışkanlı etiket kullanılacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1150594/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-ham-aycicek-yaginin-yemeklik-aycicek-yagina-rafine-edilmesi-teneke-kutulara-konulmasi-kolilenmesi-ve-kolilerin-araclara-yuklenmesi-hizmeti-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor