Erdemli’de 684 m2 hamam mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Erdemli (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Erdemli’de 684 m2 hamam mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili Erdemli ilçesi Çeşmeli Mah. 140 ada 6 parsel sayılı Y Blok, Zemin Kat 11 nolu “harman (hamam) vasfında ki” bağımsız bölüm taşınmaz olarak tapuda görülmektedir. Ancak bilirkişi raporunda da taşınmazın HAMAM vasfında olduğu belirtilmiştir. Yürürlükteki 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında mevcut korunacak alan olarak ayrılmıştır. Taşınmaz; Atatürk Mahallesi, Plaj Caddesi, LİPARSİ-3 SİTESİ Y Blok No: 11 Çeşmeli-Erdemli/MERSİN adresinde bulunmaktadır. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup; elektrik, yol ve su sorunu bulunmamaktadır. Taşınmaza ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma vasıtalarıyla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Taşınmaz üst gelir grubunda hane halkının yazlık olarak ikamet etmekte olduğu ve deniz evi olarak kullandığı bölgede konumlanmış vaziyettedir. Etrafında deniz evi olarak kullanılan yazlık tatil siteleri ve genel olarak yaz aylarında aktif olarak çalışan esnaf dükkanları bulunmaktadır. Yakın çevresinde; sahil şeridi, bahçeler ve boş arsalar bulunmaktadır. Taşınmazın içinde bulunduğu arsa zemini şekil olarak dörtgene yakın formda olup, düz bir zemine sahiptir. Arsanın kuzey cephesi hariç tüm cepheleri ihata duvarı ile çevrelenmiştir. Arsa zeminine giriş batı cepheden sağlanmaktadır. Arsa zemini üzerinde, yüzme havuzları, açık otopark alanları, yürüme yolları, kamelyalar, sosyal tesisler ve spor alanları ve betonarme olarak imal edilmiş bloklar bulunmaktadır. Peyzaj düzenlemesi tamamlanmıştır. Satışa konu bağımsız bölüm arsa zemininin kuzeyinde konumlanmıştır. Betonarme olarak imal edilmiş yapı tek katlıdır. Dış cephesi sıvalı ve boyalı olan yapının çatısı üzerinde gezilebilen teras çatıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1152037/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-erdemlide-684-m2-hamam-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor