ADANA’DA İKİ KADIN SİLAHLA ÖLDÜRÜLDÜ

. Kozan ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişilerce öldürülen kadınlardan birinin Suriye uyruklu, diğerinin ise Kayserili olduğu belirtildi.

. Jandarmanın, 01AHG364 plakalı aracın sahibini ve faillerin bulunması için operasyonlar başlattığı bildirildi.

ADANA (BÖLGE)- ADANA’nın Kozan ilçesinde,  100 metre arayla  biri Suriye uyruklu iki kadın  öldürülmüş olarak bulundu.

27 yaşındaki  Tuğçe Duman  ve 24 yaşındaki Melek Elşemo’nun öldürülmesinin faili olarak başlatılan ilişkin  soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.

Önceki gece yarısı ilçeye bağlı Eskikabasakal Mahallesi Müftü Mustafa Sokak’taki kanal mevkiinde meydana gelen olaylayla ilgili gelişme şöyle oldu;

Yoldan geçenler park halindeki 01 AHG 364 plakalı otomobilin camlarında mermi izleri görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen  polis, otomobilde bir kadını ölü buldu. Yapılan incelemede kadının pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Jandarma ve polis, olay yerinde inceleme yaptıkları sırada araca yaklaşık 100 metre ileri bir kadının daha cesedini buldu. Ceset üzerinde yapılan incelemede bu kadının da pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olay yerine gelen nöbetçi Cumhuriyet savcısı incelemelerde bulunduktan sonra cesetler, Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EŞİ KAYSERİ’DE YAŞIYOR

Güvenlik görevlilerinin yaptığı araştırmada  cesetlerin Tuğçe Duman (27) ve Suriye  uyruklu Melek Elşemo’ya (24) ait olduğu belirlendi. Cesetler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Evli ve boşanmak üzere olduğu, eşinin de Kayseri’de 3 çocuğuyla yaşadığı öne sürülen Tuğçe Duman ve Suriye uyruklu Melek Elşemo’nun cenezalerine tüm araştırmalara rağmen sahip çıkanın olmadığı bildirildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma, olayla bağlantılı olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Kozan Jandarma Komutanlığı’na götürülen 2 kişi, sorgulanmasının sürdüğü bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor