AKÇA: ÇOCUKLAR VE KADINLARLA KUCAKLAŞTIK

(HABER MERKEZİ)-Adana Çocuk ve Kadın Hakları Dernek Başkanı ve Aile Danışmanı Çiğdem Akça, dernek olarak sahada olmayı çok önemsiyoruz. Bu nedenle kadın ve çocuklarımızla bir arada olabilmek için, mahallelerde etkinlikler düzenliyoruz. Şakirpaşa mahallesi sakinlerinden Aysel Emek kardeşimizin davetiyle yaptığımız etkinlikte 50 den fazla kadın ve 60 dan fazla çocukla bir araya geldik. Önce Palyaço eşliğinde çocuklar ve büyükler eğlendik. Daha sonra çocuklar palyaço ile yüz boyama ve balonlarla eğlenirken biz annelerle bir araya gelerek Anne, baba ve çocuk ilişkileri üzerinde konuştuk.

Çiğdem Akça; ” Mahallesindeki komşuları ile çok iyi ilişkileri olan Aysel Emek kardeşim öncü kadınlardan olup, hem mahallenin sorunlarının farkında

Bugün bizi Şakirpaşa mahallesindeki evinde misafir eden Sevgili Aysel Emek  e çok teşekkür ederiz. Komşuları ve çocuklar ile önce Palyaço ile eğlendik. Daha sonra annelerimizle bir araya gelerek Aile Danışmanı olarak ,” Anne – Baba- Çocuk ilişkileri nasıl olmalı, Çocuklarımızla nasıl iletişim kurmalıyız ” konusunda bilgiler verdim. Sorularını cevapladım.

Atlas Engelliler Spor Klübü başkanı  Zehra Özdal Eruçar , spor yapmak isteyen özel çocukların bilgilerini alarak klübe davet etti. Tekerlekli sandalye isteyen çocuklarımızı tespit etti.

Çok verimli ve güzel bir gün oldu. Bana eşlik eden dernek yöneticilerimizden Rengin Yucel , Gönül Tolan , Nil Aşan ve  Hanife Ozgur e çok teşekkür ederim.

Sevgili Aysel Emek kardeşimin yüreğine sağlık, yolu açık olsun inşallah başarılar diliyorum.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor