Çalıntı kablolar ele geçirildi

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Ceyhan ilçesinde çalınan 200 metre internet kablonun eretildiği esndada bulundu. Olayla ilgili 3 şahıs hakkında adli işlem başladıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ceyhan İlçesi Kıvrıklı Mahallesinde bulunan Türk Telekom yetkilisinin mahallede bulunan (200 metre) internet kablosunun kesilmek suretiyle çalındığını beyan etmesi üzerine süratle olaya müdahale edilmiş ve gerekli araştırmalara başlanılmıştır.

Jandarma Ekiplerince; bölgede yapılan araştırma esnasında Kıvrıklı Mahallesine komşu olan Mercimek Mahallesinde tarla kenarında (3) şahıs kablo erittiği esnada suçüstü yakalanmıştır. Türk Telekom yetkilileri bölgeye davet edilmiş ve yakılan kablolar gösterilmiş, yetkililerce yakılan kabloların çalınan kablolar ile aynı özellikte olduğu teyit edilmesi üzerine şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor