ÇAY, VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

(HABER MERKEZİ)-Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ara vermeden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Köy ziyaretleri yaparak halk ile bir araya gelen ve onların sorunlarına ortak olan Çay, bu kez soluğu Kamışlı’nın 28.yıl adlı köy kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. Halkın problemlerini ilk ağızdan dinleyen başkan Çay, sorunları çözüme kavuşturacağının sözünü verdi.

Köylülerin istek ve sorunlarını dinleyen Çay’ın neşeli halleri görülmeye değerdi. Vatandaşlarla köy kıraathanesinde hem çay içtiği hem de fikirlerini içtenlikle beyan ettiği görülen Çay, vatandaşlara adeta bende sizden biriyim izlenimi verdi. Kıraathanede oluşan yoğunluk ise gözlerden kaçmadı. İnsanların fikir alışverişinde bulunmak için Çay’ı dikkatli bir şekilde dinlediği ve sorunlarını çekinmeden dile getirdiği gözlendi.

Yaşlı veya genç demeden tüm insanlarla bir araya gelen Çay, ayrım gözetmeden her masada yerini aldı. Ve aileden biri gibi, vatandaşların dertlerine ortak oldu. Sohbet esnasında, yaşlı bir adamın elini, Çay’ın omzuna koyduğu gözlendi. İnsanların, Çay’ı samimi bulduğu bu karelere yansıdı.

Bu anlamlı hareketinden ve ziyaretinden dolayı köy sakinleri başkana teşekkürlerini iletti. Başkan Çay da, “Pozantı ilçemizin güzel köylerinden biri olan Kamışlı’da sizlerle olmaktan çok mutluyum. Sizlerin sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm bulmak için buradayım. İki dönemdir Pozantı Belediye Başkanı olarak bana vermiş olduğunuz görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Sizlere layık olmaya devam edeceğim” dedi.

Vatandaşların Çay’ın bu ziyareti karşısında gösterdiği ilgi de oldukça önemliydi. Vatandaşlar, Çay’ın elini sıkarak ve içten bir tebessüm ederek adeta teşekkürlerini sundu. Çay, kıraathaneden ayrılırken, herkesin neşesi yerindeydi. Çay ise vatandaşlara karşı samimi duygularını Sosyal Medya hesabından o ana ait kareleri paylaşarak dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor