ÇOCUKLAR VE ANNELERİ TİYATRODA

(HABER MERKEZİ)-Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği, 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında daha önce hiç tiyatroya gitmeyen, çocukları ve annelerini Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosuna götürdüler. Çok mutlu olan çocuklar sevinçlerini büyüklerle paylaştılar. Başka okul ve STK larında katıldığı dönemin son oyunu olan “ Şeker Kız ve Arkadaşları “ oyunu Dekor, Oyuncular ve ışık oyunlarıyla çocuklar kadar, büyüklerinde beğenisini kazandı.

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, “ Derneğimizin yaklaşık bir yıldır Şakirpaşa da hizmet veren temsilcilik binamızda çocuk ve kadınlara yönelik olarak çeşitli aktivite ve eğitim çalışmaları yapılmaktadır. Kültürel etkinlikleri özellikle çocuklarımız açısından çok önemsiyoruz. Bu kapsamda tiyatro, geziler ve atölye çalışmaları ile çocuklarımıza ve kadınlarımıza katkı koymaya devam edeceğiz.

Tiyatro sonrasında ÇKHD Şakirpaşa Temsilcisi Aysel Emek öncülüğünde, çocuklar ve anneleri Atatürk Parkında yapılan Portakal Çiçeği Etkinliklerine katıldılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor