Çukurova Üniversitesi paydaş toplantısı gerçekleştirildi

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Üniversitesinde öğretim üyeleri, kurum temsilcileri, öğrenciler ve mezunların geniş katılımıyla iç ve dış paydaş toplantısı yapıldı. Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin bilgiye ve topluma katkı sağlama misyonu ile hareket eden bir kurum olarak sürekli gelişme ve yenilenme içinde olduğuna dikkati çekti.

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel başkanlığında gerçekleşen iç ve dış paydaş toplantısına, Rektör Yardımcılar Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, öğretim elemanları, kurum temsilcileri ve mezunlar katıldı.

Prof. Dr. Tuncel: “Üniversitemizin Daha da İleriye Taşınması İçin Hep Birlikte Çalışacağımıza Olan İnancım Tam”

Yoğun katılımla gerçekleşen ve iki gün süren toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin bilgiye ve topluma katkı sağlama misyonu ile hareket eden bir kurum olarak sürekli gelişme ve yenilenme içinde olduğuna dikkati çekti. Hızla değişen dünya koşullarına uyum sağlamak eğitim programlarını güncelleme ihtiyacının olduğunu bildiren Prof. Dr. Tuncel şunları söyledi;

“Eğitim programlarımızı güncelleme ihtiyacı, hızla değişen dünya koşullarına uyum sağlamak, öğrencilerimizi daha iyi donatmak ve bilgiye erişimi daha etkin hale getirmek amacıyla kaçınılmaz bir gerekliliktir. Bu güncelleme süreci, sadece akademik kadromuzun değerli katkıları ile değil, aynı zamanda değerli öğrencilerimizin ve iş dünyasının da fikirlerini alarak gerçekleştireceğimiz bir süreç olacaktır. Günümüzde iş dünyasının beklentileri ve gereksinimleri hızla değişiyor ve bu değişime ayak uydurabilmek için üniversite eğitim programlarımızı sürekli olarak gözden geçirmeliyiz. Bu nedenle, paydaşlarımızın geri bildirimleri, gelecek nesillerin daha iyi bir eğitim almasına ve toplumun ihtiyaçlarına daha iyi cevap veren bir üniversite olmamıza katkı sağlayacaktır. Bu süreçte, açık ve yapıcı bir iletişim ortamı içinde fikirlerimizi paylaşmaya ve birlikte çalışmaya davet ediyorum. Üniversitemizin daha da ileriye taşınması için hep birlikte çalışacağımıza olan inancım tamdır. Toplantılarımıza katılarak bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, Üniversitemizin daha da büyümesi ve gelişmesi için birlikte çalışmaya devam etmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum.”

Açılış konuşmasının ardından öğretim üyeleri, kurum temsilcileri, öğrenciler ve mezunlardan oluşan gruplar yuvarlak masa etrafında çalışmalarını gerçekleştirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor