Dardağan: Gidecek birisi varsa o da Erdoğan’dır

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi  Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktorlara yönelik sarf ettiği sözlere değinerek şunları söyledi:

“Sağlık çalışanlarına ülke olarak her zamankinden fazla ihtiyacımız varken, herkesin Cumhurbaşkanı olduğunu söyleyen kişi çıkıp utanmadan sıkılmadan “giderlerse giderler” diyor. Gidecek birisi varsa o da Erdoğan’dır.”dedi.

“GELİYOR GELMEKTE OLAN”

 Bir ülkenin doktorlarına böyle bir laf söylenmemesi gerektiğinin altını çizen Dardağan, “Genç doktorlarımızı, zor şartlar altında çalışan doktorlarımızı kazanmak yerine harcayan bir kafa yapısı olabilir mi? Ne yazık ki ülkeyi şahsının şirketi gibi gören köhne bir zihniyet harcamaya çalışabilir. Ama herkesin Cumhurbaşkanı olduğunu söyleyen kişi şunu da bilsin ki; gidecek biri varsa o da kendisidir. Sağlık çalışanları, doktorlarımız da şunu bilsin ki; asıl bayramı hakkınız teslim edilince yaşayacaksınız, sabredin, az kaldı. Geliyor, gelmekte olan. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu.

“HAKLARI ÖDENMEZ”

Sağlık çalışanlarının değerinin zor günlerde, zor şartlarda anlaşıldığını kaydeden Dardağan, “Pandemi sürecinde ailesinden, eşinden, çocuğundan ve sevdiklerinden ayrı nasıl canla başla çalıştılar? Üstelik tek kelime laf etmediler. Hakları asla ödenemez. Bu nedenle sağlık çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.”dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor