DEMİRSPOR BAŞKANI SANCAK TRANSFERDE 3 BÜYÜKLERLE YARIŞ HALİNDE

Prensip olarak yıllardır transferde sözleşme yapılmadan, imzalar atılmadan futbolcuların isimlerini yazmayı doğru bulmadım. Gerçi İstanbul spor medyası da buna özen göstermiyor. Bir kulüp için 30 kadar futbolcunun adı geçer, bunlardan sadece bir kaçı transfer edilir.

Demirspor Başkanı Murat Sancak, 3-4 yıl gibi kısa zamanda önce 26 yıllık özlemin bitmesini sağlayarak zor koşullarda mavi-lacivertli ekibin süper lige yükselmesini sağladı. Kulüplerin başkan, yönetici, antrenör, menajer ve futbolcularını tanıdı. İyi dostluklar edindi. Bununla yetinmeyerek KEYFİNİ ÇIKARMAK VE SES GETİRMEK İSTEDİ.

Dünya yıldızlarını transfer edeceğini söylediğinde çoğumuz bunların gerçekleşmesinin zor olacağını düşünmüştük. Younus Belhanda, Mario Balotelli, Jonas Svensson, Britt Assombalonga gibi yıldızlarla sözleşme imzalayan Murat Sancak, adeta 3 büyüklerle yarışır duruma geldi. Kentimiz adına sevindirici bir durumda, ulusal televizyonların spor servisleri Demirspor’dan söz etmeye başladılar.

Murat Sancak’ın bir hayali de süper ligde ASANSÖR TAKIM yerine kalıcı olmak. “26 YIL NASIL ÇIKAMADIYSAK, 26 YIL KALACAK EKİP HAZIRLIYORUZ” şeklinde açıklama yapması da taraftarların yüreğine su serpiyor. Başkan Sancak, zaman zaman İBRAHİMOVİÇ, İNGİLİZ KALECİ MARCUS, BREZİLYALI STOPER DAVİT LUİZİ, DİEGO COSTA, CARLOS BACCA,  LİLLE’NİN KAPTANI FONTE’den de söz ederek adeta komşu çatlatıyor.

Tuttuğunu koparan, düşündüğünü yaşama geçirmesiyle tanınan Başkan Sancak’a bir önerimiz de biraz da yüzünü yetenekli, yüreğini saha koyan, geçen sezon kulübünde hayli dikkat çeken, Evrensel Lider ATATÜRK’ÜN dediği gibi AHLAKLI Türk futbolcularla mevcut kadroyu güçlendirmelidir.

Şimdiye dek Antalyaspor’dan Kaleci Ferhat Kaplan ile Menemenspor’dan Tayfun Aydoğan’ın transferi gerçekleştirildi. Sırada Başakşehir Kalecisi Muhammed Şengezer ile Galatasaray’dan Yunus, Trabzonspor’dan Yusuf var.

Yabancı futbolculardan Belhanda ile Britt’i Bolu kampına katılarak antrenman eksikliklerini gideriyorlar. Balotelli ile Svensoon’un bayramdan sonra kampa katılacaklar. Kampın hayli neşeli geçtiği, eski yeni oyuncuların kaynaştığı, sporcuların büyük bölümünün bayram izni yapmayacakları da öğrenildi.

Bu arada, Demirspor 3 Ağustos Salı günü Adana’ya dönecek ve hazırlık maçları yaparak lige eksiksiz girecek. Umarım Demirspor izleyenlere keyif veren bir ekip olacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor