Dt.Bülent Alper, STK’larla buluştu

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Dt. Bülent Alper, 2023 yılında yapılması beklenen seçim için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Alper, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarla buluştu. Esnafın sorunlarını dinleyerek çalışanlarla sohbet etti. Gördüğü ilgiden memnun olan başkan aday adayı Dt. Bülent Alper, daha sonra Adana’daki tüm dernek ve sendikalara eşit mesafede olacağını ve zaman zaman ziyaretler gerçekleştireceklerini belirtti. STK temsilcilerine seslenen Alper, Yüreğir için hazırladıkları projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

“HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Burada yoğun bir kalabalıkla karşılanan Bülent Alper, son zamanlarda esnafın yaşadığı durumun kolay olmadığını söyleyerek, İYİ Parti olarak bununla ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. Başkan adayı Alper, yaptığı konuşmada, “Yüreğir ilçemizi hep beraber yönetmek için sizden yetki istiyoruz. Anadolu insanının iktidara uzanan eli olmak istiyoruz. Yüreğir ilçemize hizmet etmek ve meselelerini çözmek için yola çıktık.” dedi.

“MUHAKKAK BAŞARACAĞIZ”

Önemli olan insanların bir araya gelerek, birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşatabilmek olduğunu hatırlatan Alper, “Amacımız birlikte yol yürüdüğümüz insanlarla hedefimiz olan Yüreğir Belediyesi’ni kazanmak. Tüm vatandaşlarımızın ve milletimizin söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışını hakim kılacağız. İYİ Parti olarak 4 yıllık bir mazisi olan partiyiz. İYİ Parti, kısa sürede mevcut iktidarın dengelerini değiştirdi. Güzel bir yolda ilerliyoruz, biz zor olanı seçtik. Amacımız insanlara hizmet ve doğruya yönlendirmek. Bu çizgimizden ve değerlerimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Seçim dönemine 2 yıl kadar kısa bir zaman var, Adanalı ve Yüreğir’li hemşehrilerimizin desteğiyle muhakkak başarılı olacağız.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor