ADANA DEMİRSPOR’UN RAKİBİ İSTANBULSPOR

Trendyol Süper Lig’in 35.haftasında deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak olan Adana Demrispor, bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde devam etti.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi. Adana Demirspor, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da İstanbulspor’la Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikte sona ermişti. Öte yandan Mavi-Lacivertli ekipten yapılan açıklamada, “Mavi Şimşeklerimiz, İstanbulspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman yönetiminde devam ediyor” denildi.

Öte yandan devre arasında birçok oyuncusu kaybeden Adana Demirspor’da, Galatasaray mücadelesi öncesinde de büyük bir şok yaşandı Yusuf Sarı ve Emre Akbaba, sakatlıkları sebebiyle Galatasaray maçında forma giyemediler. Kulüpten yapılan açıklamada, Emre Akbaba’nın ayağında kırık olduğu ve sezonu kapattığı ifade edildi. Hikmet Karaman maç öncesinde “Bütün gözler bizde. Ligdeki son haftada alınan sonuçlar ve puan durumu, bütün odaklanmayı bu maça çekti. Biz Adana Demirspor olarak Fenerbahçe ile de oynadık, yenmeye oynadık. Her maça aynı şekilde çıkıyoruz. Evimizde galip gelmek istiyoruz. Galatasaray, topa sahip olan bir takım. Bireysel kalitesi ve güçlü oyuncu grupları var. Bizim de var, futbol oynamaya çalışacağız. Herkes bizi izliyor, futbol adına bir şeyler ortaya koymalıyız” diye konuştu. Ancak Mavi-Lacivertliler, ilk yarıda ellerine geçirdikleri gol fırsatlarından yararlanamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrılırken, galibiyet hasreti de 4 maça çıktı. Adana Demirspor, İstanbulspor karşısında galip gelerek 4 haftalık kötü gidişe son vermek istiyorlar. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor