Durgun: Gündoğdu önemli bir kurum

(HABER MERKEZİ)-Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’u ziyaretinde pandemi döneminde geçirdikleri başarılı süreci anlatıp yeni dönem için de fikir alış verişinde bulundu.

Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu beraberinde Vakıf Genel Sekreteri Gazi Kara ile İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’a ziyarette bulundu.

Dr. Gökhan Gündoğdu, Pandemi sürecinde online eğitimi başarı ile tamamladıklarını, ayrıca teknolojik anlamda yeni yatırımlar imzaladıklarını ifade edip her türlü eğitim modeline hazır olduklarını söyledi.

BAKANLIĞIMIZIN KARARINA SAYGILIYIZ

Gökhan Gündoğdu, “Okulların açılması ve ne şekilde eğitim vereceğimiz konusunda Milli Eğitim Bakanlığımızın vereceği her türlü karara saygılıyız ve biz tüm modellere hazırız” dedi.

İL MÜDÜRÜ: GÜNDOĞDU ÖNEMLİ BİR KURUM

İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Gündoğdu marka değeri olan bir okulumuz bizim için cidden önemli bir kurum” ifadelerini kullandı.

Durgun, “Bizde İl Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın alacağı tüm kararlara hazırız ve elbette Bakanlığımıza göre hareket ediyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor