EMRAH KOZAY’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN MESAJI VAR; “VATANI KORUMAK, ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR”

Katıldığı törende çocukların büyük sevinçle karşıladığı Seyhan Belediye Başkanı Emrah Kozay, çocukların 23 Nisan Bayramı’nı kutlarken, sağlıklı, donanımlı ve özgür bireyler yetişmeleri için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.  Atatürk’ün “Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar” sözünü anımsatan Kozay, “Çocuklarımız hem bugünümüz hem de yarınlarımız. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz evlatlarımızı her türlü kötülükten korumalı, ülkemizi birlik ve beraberlik içinde daha güçlü, çağdaş ve mutlu yarınlara taşıyabilmek için onları sağlıklı, donanımlı ve özgür bireyler olarak yetiştirmeliyiz” dedi.

 

 

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında TBMM’nin açıldığı günü çocuklara bayram olarak armağan eden Atatürk’ün çocuklara verdiği öneme dikkati çekerek, vatanı korumanın çocukları korumakla başlayacağını söyledi.

Başkan  Kozay, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı yürekten kutluyorum” dedi.

TBMM’NİN AÇILIŞI DÖNÜM NOKTASIDIR

Mesajında, TBMM’nin açılışıyla egemenliğin saraydan alınıp halka verildiğini anımsatan Başkan Kozay, “23 Nisan 1920’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, emperyalist işgalci güçlere karşı ulusumuz ve ülkemiz için bir dönüm noktası olmuştur. TBMM’nin açılmasıyla egemenlik ulusumuza geçmiş, ulusumuz kendi kaderini tayin ederek bağımsızlık ve özgürlük yolunda topyekûn mücadeleyi seçmiştir. Büyük Önder Atatürk’ün böylesine önemli bir günü çocuklara bayram olarak armağan edişini doğru tahlil etmeli, çocuklarımızın geleceğimiz için öneminin bilincinde olmalıyız” diye konuştu.

“VATANI KORUMAK, ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR”

Atatürk’ün “Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar” sözünü anımsatan Kozay, “Çocuklarımız hem bugünümüz hem de yarınlarımız. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz evlatlarımızı her türlü kötülükten korumalı, ülkemizi birlik ve beraberlik içinde daha güçlü, çağdaş ve mutlu yarınlara taşıyabilmek için onları sağlıklı, donanımlı ve özgür bireyler olarak yetiştirmeliyiz” dedi.

“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Tüm halkın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Kozay, “TBMM’nin açılışının 104.yıldönümünde bizlere bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, tüm ulusumuzun Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyorum. Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

KOZAY MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay 23 Nisan’ı çocuklarla karşıladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye kreşlerini ziyaret ederek çocukların sevincine ortak olan Başkan Kozay, kreşlerdeki etkinliklere katılarak çocuklarla bayramlaştı.

Çocuklarla sohbet eden ve onlarla oyunlar oynayıp gösterilerini izleyen Başkan Kozay, “Bu önemli günü Ata’mız, egemenliği kayıtsız şartsız devam ettirecek genç nesillere ve çocuklara emanet etmiştir. Bu büyük bayramda, onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MİNİKLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Çukurova Belediyesi’nin semt kreşlerinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan Başkan Emrah Kozay, miniklerin bu mutlu heyecanına ortak oldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı şiirlerle, resimlerle ve danslarla kutlayan 4 ila 6 yaş arasındaki miniklerin gösterilerini izleyen Başkan Emrah Kozay, çocuklarla tek tek ilgilenerek kucaklaştı.

ÇOCUKLARDAN KOZAY’A YOĞUN İLGİ

Onlarla beraber boyama yapan, sohbet ederek eğlencelerine eşlik eden Başkan Kozay’a çocuklar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Çocuklara bu anlamlı günde çikolata ikram eden Başkan Emrah Kozay, miniklerle beraber şarkılar ve marşlar söyledi. Tüm kreş ve sınıfları ziyaret ederek 23 Nisan kutlaması yapan çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Kozay, bu özel gün ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında konuşmalar yaptı.

 

 

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor