HALUK LEVENT, YILIN ADAMI İLAN EDİLMELİ

(HABER MERKEZİ)-AHBAP, orman yangınları için helikopter kiraladıktan sonra şimdi de uçak kiralıyor.. İlk katkı Acun Ilıcalı ve Adanalı aktör Kıvanç Tatlıtuğ  ekonomik destek vereceklerini duyurdu.

Haluk Levent Adana’nın Yamaçlı Mahallesinde doğan, sonra kendini müziğe adayan, çalkantılı bir hayat yaşayan, daha sonra tüm yanlışları iradesiyle terk eden,  kendisini kimsesizlerin kimsesi olmaya adayan bir müzisyendir..  Kurduğu Ahbap’ı , “Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan, bir işbirliği hareketi” olarak değerlendiriyor..

Bir anısını şöyle anlatıyor;

 “Keziban hanım eşinden boşanmış ve 3 çocuğu var. Hayatla tek başına mücadele etmek zorunda. Çocuklarına  kendi bakıyor bu yüzden çalışamıyor. 5 yaşındaki kızı epilepsi, 12 yaşındaki oğlu ise ‘gece terörü’ hastası  fakat tedavilerini yaptıramıyor. 13 yaşında bir kızı daha var. Hasta çocukları için bizden   psikolog desteği istiyor. 
Ne yazık ki boşandığı eşi, çocuklarının babası ceza evinde olduğu için bütün yük Keziban hanımın omuzlarında. 
Aile bireylerinin uzakta ve destek olacak gücünün olmaması tamamen çaresiz kalmasına sebep olmuş durumda. 
Kızı için istediği psikoljik desteği ayarlayıp kontröle götürdük. Oğlu ise nörolojik muayenede. Egg için 2. muayene bekleniyor. 
Kira borcu, elektrik, su ve doğazgaz borçları almış başını gidiyor. Elektriğini kesmişler. 
Ne yapacağını bilemez halde bizden yardım talep etti. Hayırsever ümit beyin desteği ile kira 
ve fatura borçlarını karşıladık. 
Keziban hanımın elimizden geldiğince mücadelesine ortak olmaya çalıştık”.

Bu sadece örneklerden biri.. Benzer çok örnekler var.. Son örnek, yayılan orman yangınlarının söndürülmesine katkıda bulunmak üzere AHBAP bir uçak kiralıyor.

BÖLGE, yaptığı toplumsal hizmetler nedeniyle Haluk Levent’in YILIN ADAMI ilan edilmesini öneriyor..Toplumsal hizmette bulunanların toplum tarafından ödüllendirilmesi, başkalarına da örnek olmasını sağlayacaktır.

HALUK LEVENT DUA İSTEDİ

AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, 28 Temmuz’dan bu yana Türkiye’nin birçok noktasında başlayan orman yangınlarının başladığı günden beri yardım toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün yangınlara havadan müdahale için helikopter kiraladıklarını açıklayan, toplumsal olaylara duyarlılığıyla ve yaptığı sosyal yardımlarla bilinen sanatçı Haluk Levent, bu kez kendisi için yardım ve dua istedi.

Sosyal medya hesabı Twitterdan bir paylaşım yapan ünlü sanatçı, kollarında ve ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun olduğunu belirterek, durum vücuduna yayılmadan tedavisini yaptırmak istediğini söyledi.

HAYDİ ŞİMDİ SIRA SİZDE

Durumun 1 yıldır devam ettiğini ve merhemlerin fayda etmediğini aktaran Levent, takipçilerine “Hayid şimid sıra sizde yardım edin dua edin. Bulun şu tedaviyi” diye seslendi.

Ünlü sanatçının paylaşımı şu şekilde: “Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeir bir şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Yarım edin dua edin. Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa.1 yıldır kaşınıyor mübarek.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor