Hamza Milli’den Cafer (Boyraz) Dede’ye ziyaret

(HABER MERKEZİ)-Deva Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Milli Yüreğir CemEvi Dedesi Cafer (Boyraz) Dede’yi  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret etti.
Cem evi Dedesi Cafer Dede ile yapılan sohbet esnasında Cafer Dede: “Parti programınızı ve partiniz içerisindeki oluşumda genç kadroların olması çok sevindirici. Bu ülkeye kirli düşünceleri olan insanlar değil de ötekileştirmeden herkesi kucaklayan yeni bir neslin olması çok sevindirici “dedi.
 İlçe Başkanı Hamza Milli : “Parti programımız içerisinde Cem Evlerinin İbadethane statüsüne alınmasını Genel başkanımız ve Partimiz çok önemsiyor. Partimiz Alevi vatandaşlarımızın başta Cem evlerine ait sorunların çözüme ulaştırılması konusu olmak üzere İnanç, düşünce ve davranış temelinde birikmiş sorunların çözümü için gerekli her türlü adımı kalem kalem parti eylem planları içerisinde yer vermiştir. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan bir konuşmasında; ” Tüm vatandaşlarımızın  inançlarının gereğini korkusuzca ve huzurla yaşayabilecekleri özgür bir ortamı oluşturacağız. Ötekileştirme hissi doğuran tüm uygulamalara son vereceğiz.” demişti. Bizlerde  insan odaklı bir parti olduğumuzun bilincindeyiz. Bu coğrafya üzerinde yaşayan tüm vatandaşlarımız her anlamda  adalet, özgürlükler ve  hukuku eşitlik çerçevesi içerisinde yaşamalıdır. iktidara geldiğimizde yerel yönetimlerde öncelikle ilimiz ve ilçe belediyelerimizde  Cem evi  temsilciklerinin olması gerektiğine inanıyoruz.” dedi 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor