HAYDİ ADANASPOR, SANA YAKIŞANI YAP VE KAZAN

Trendyol 1.Lig’de sezon yarın oynanacak maçlarla sona eriyor. Eyüpspor ve Göztepe’nin direk Süper Lig’e çıktığı sezonda, Altay ile Bitexen Giresunspor’un da küme düşmesi kesinleşmişti. Bugün oynanacak maçlarla play-offa kalacak takımlar ve düşecek son takımda belli olacak. Küme düşme potasındaki takımlardan 37 puanlı  Tuzlaspor Gençlerbirliği’ni, 36 puanlı Adanaspor Teksüt Bandırmaspor’u, 35 puanlı Şanlıurfaspor da Manisa Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.

Adanaspor’da önceki gün yapılan Çatalan Tesisleri’nde yapılan antrenmana taraftarlarda gelerek büyük destek verdiler. Yanlarında getirdikleri meşalelerle bayram havası estirirken, tatlıları da futbolculara elleriyle yedirdiler. Antrenman boyunca takımlarını destekleyen taraftarlar, takımlarından bugün kendine yakışanı yapmalarını bekliyorlar. Geçmişi başarılarla dolu olan Adanaspor, son yıllarda kendisinden beklenmedik şekilde kötü sezonlar geçirdi. Devamlı küme düşme potası yaşayan Turuncu-Beyazlılar, bu sezon da aynı senaryoyu yaşıyorlar.  Sezon başından bu yana istenilen performansı gösteremeyen Adanasporlu futbolcuların artık son sözü kendilerinin söyleyeceğinin farkındalar. Antrenmana izlemeye gelen taraftarlar yanlarındaki getirdikleri meşaleleri yakarak futbolcuları Teksüt Bandırmaspor maçına motive etmeye başladılar.

Adanasporlu futbolcular, taraftarların desteklerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Oynayacağımız Teksüt Bandırmaspor maçı öncesi buraya kadar gelerek antrenmanda bizleri yalnız bırakmayan Büyük Adanaspor taraftarlarına teşekkür ediyoruz. Onların bu desteğine rakibimizi yenerek ligde kalarak mutlu bir şekilde evlerine göndererek karşılık vereceğiz. Uzun zaman sonra ilk kez taraftarlarımızla bir bütün olduk, keşke daha önce böyle bir bütünlük sağlayabilseydik, olmadı. Ama en azından artık tüm Adana’nın yanımızda olduğunu biliyoruz” derken, Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç da, “Bu desteği Teksüt Bandırmaspor karşısında da görmek istiyoruz. Onların desteği takım üzerinde büyük etki yaratıyor. Onların desteğiyle bu zorlu maçı rahatlıkla kazanıp, ligde kalarak bu sezonu mutlu bitirmek istiyoruz” diye konuştu. Adanaspor-Bandırmaspor maçı bugün saat 16.00’da TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Mehmet Türkmen yönetirken, Gökhan Barcın, Ali Can Alp yardımcılıklarını, Yücel Büyük de dördüncü hakem olarak görev yapacka. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor