Hentbol duayenlerinden TSYD’ye kutlama

Adana’da hentbol sporunun gelişmesinde büyük emekleri olan Hentbol Duayenleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Nihat Geven Tesisleri’nde buluşarak, TSYD’nin kuruluşunun 59. Yılı nedeniyle yeni başkan Oğuz Kerim Hoşfikirer’i  kutladılar.

TSYD’nin kuruluşunun 59. Yıldönümünün yanı sıra kısa bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurul ile TSYD Başkanlığına seçilen Oğuz Kerim Hoşfikirer’i ziyaret eden Henbolün duayenleri, bir süre sohbet edip, TSYD’nin Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu dile getirdiler. Duayenlerin başkanlığını yapan eski hakem ve antrenör Kazım Tekin, “TSYD, özellikle Adana’da tüm spor branşlarına aynı duyarlılıkla yaklaşıyor. Yıllarca hentbolu hiç yalnız bırakmadılar. Bundan sonra da sporun sadece futbol olmadığını gösterip, tüm branşlara gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Tekin, Hoşfikirer’ín başkanlığa seçilmesinin Adana için büyük kazanç sayılması gerektiğine de dikkat çekerken, “Hoşfikirer ailesi başlı başına bir sporcu ailesi. Hem gazetecilikte, hem sporun her kademesinde Adana’yı başarıyla temsil etmiş bir aile. Rahmetli Ali Hoşfikirer yıllarca hem kaleminden, hem de teknik direktörlük kariyerinde Adana’ya çok büyük sevinçler yaşatmıştır. Cengiz ve Soner Hoşfikirer sporculuk ve antrenörlük yaşamlarında hizmet etmişlerdir. Kerim Hoşfikirer de hem yazarlık, hem de TV yorumculuğu anlamında Adana’ya çok katkı sağlamıştır. Bundan sonra da bu katkıları TSYD çatısı altında sürecektir. Hentbol ailesi olarak kutluyoruz” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Oğuz Kerim Hoşfikirer de, hentbolu Adana’ya sevdiren ve bu sporun kalkınması anlamında çok büyük emekleri olan Kazım Tekin ve hentbol duayenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, her zaman sporun hizmetinde olacaklarını söyledi. (BÖLGE SPOR)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor