KAPLAN YARIN TOPLANIYOR

Adanaspor, üç günlük iznin ardından yarın akşam toplanıyor.  Ligin 3 haftasında 2 beraberlik bir mağlubiyet alan Turuncu-Beyazlılar, milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorlar.

Yarın akşam Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Fırat Gül yönetiminde yapılacak antrenmanla Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarına start verecek. Son alınan mağlubiyet sonrasında futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Teknik Direktör Fırat Gül, “Ligin ilk 3 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi önümüzde milli ara var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip kendi sahamızda karşılaşacağımız Menemen Belediyespor maçına hazırlayacağız. Futbolcularıma Keçiörengücü maçını unutmalarını söyledim. O bir kazaydı dedim. Bundan sonraki maçlara odaklanmalıyız” dedi.

HACIBEKTAŞOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

Adanaspor, sportif direktör Hakan Hacıbektaşoğlu ile yollarını ayırtı. Turuncu-Beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Adanasporumuzda sportif direktör olarak görev yapan Hakan Hacıbektaşoğlu ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Çok iyi bir Adanasporlu olan ve geçmiş dönemde Turuncu-Beyazlı forma altında başarılı bir süreç geçiren Hacıbektaşoğlu’na verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Bu arada geçtiğimiz sezon Adanaspor’da kaptanlık yapan Hakan Çinemre Denizlispor’la anlaştı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor