KIZILBOĞA: FİNALLERDEN KUPAYLA DÖNECEĞİZ

Adana’da gerçekleştirilen Özel Eğitim Okulları müsabakalarında Şehit Kadir Demiryürek bölge birincisi olarak, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Şehit Kadir Demiryürek Özel Eğitim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve eski milli atlet Mehmet Sıraç Kızılboğa, BÖLGE GAZETESİ’ne yaptığı açıklamada, Çukurova Atletizm Tesisleri’nde yapılan müsabakalara farklı özel eğitim okullarından 100’ün üzerinde öğrencinin katıldığını söyledi.

Kızılboğa, hakemler gözetiminde koşu, uzun atlama ve gülle atma branşlarında yapılan yarışmalara, sporcu öğrencilerin yanı sıra velilerin de katıldığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

“Müsabakalara büyük ilgi oldu. Bizim çalışma olanaklarımız daha iyi olduğu için okul olarak geçtiğimiz yıllar olduğu gibi şampiyonluk yaşadık. 100 metre koşuda Eren Yıldırım birinci, Baran Kılıç ikinci, Uzun atlama ve gülle atmada Gizem Tekiner birinci, uzun atlamada Eren Yıldırım ikinci, Baran Kılıç üçüncü oldular. Böylece Adana şampiyonluğunu elde ettik. Önümüzde ki aylarda büyük olasılıkla Samsun’da yapılacak Türkiye finallerinde Adana’yı temsil edeceğiz. Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla Adana’ya kupayla döneceğimize inanıyorum.”

Bu arada, dereceye giren öğrencilere madalya ve katılım belgesi verildi. (BÖLGE ÖZEL)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor