NEREYE GİDİYORUZ?

Bülent Arınç,    2008 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik FETÖ kaynaklı operasyonlar için şöyle demişti;

“Türkiye iyi bir noktaya gidiyor. Bu sancılar bir taraftan doğum sancısıdır, bir taraftan bağırsaklarını temizlemesidir. Allah’a çok şükrediyorum ki Türkiye bunların zamanında bir savaşa falan girmemiş, yoksa bunların savaşacak halleri yok”

Bir başka konuşmasında da Apo ve PKK için şöyle diyor sayın Arınç;

 “Artık sayın Öcalan demek suç olmaktan çıktı. PKK’nın kendine ait bayrağını elinde taşımak, Öcalan posterini elinde taşımak suç olmaktan çıktı. Hatta ‘Türkiye’nin sistemi böyle olmalıdır, eyaletler, demokratik özerklik…’ demek, bunların hiç biri artık suç değil. Geçmişte bu suçlamalarla cezaevinde yatanların hepsi çıktı. Düşüncelerini açıklamaktan dolayı ceza alan kim varsa cezalarını erteledik. Artık bundan dolayı da dava açılmayacak.”

Ve bir zamanlar övgüyle bahsettiği Fetullah Gülen için,  Bülent Arınç şöyle diyor;

“15 Temmuz’dan önceki süreçte Gülen cemaatini öven açıklamalardan dolayı FETÖ’cülük suçlaması yapılıyorsa, başımızdaki cumhurbaşkanımızdan siyasi parti liderlerine varıncaya kadar, devlet bürokrasinin en üst noktasından en alt noktasına kadar bunlar hakkında olumlu sözler sarf etmiş olan herkesi bu kefenin içine koymak lazım. Bana FETÖ’cü diyecek bir akılsız varsa bu ülkede, lütfen bunu genel manada düşünsün ki, “Bunları yüreklendirecek bir açıklama yapmıştır” sorusunun kimler karşılığı olabilir, bunları da bir aklına getirsin.”

Evet.. Bu sözler, siyasetin akil adamı olarak bilinen sayın Bülent Arınç’a ait..  Sadece bir siyasetçiden bahsediyoruz.. Ötekileri anlatmaya gerek yok..

Şu anki Türkiye ne durumda?

Gemiler, Dolarlar, Euro’lar, mafia-siyasetçi ilişkileri, mafia-gazeteci ilişkileri,uyuşturucu-güvenlik görevlisi ilişkileri.. Say say bitmez..

Nereye gidiyoruz biz böyle?..

Türk Basınının geldiği duruma bakın!..

Biz, Türkiye’nin nereye gittiğinin yanısıra, ilişkiler ağına baktığımızda inanın ürküyoruz toplum olarak..

Biz göremiyorsak bile, çocuklarımız güzel günler görsün artık..

“Çocuklar inanın inanın çocuklar ..Güzel günler göreceğiz güneşli günler,
Motorları maviliklere süreceğiz .Güzel günler göreceğiz güneşli” günler sözü, sahte bir sözcük değil, gerçek bir sözc ükolabileceği günleri hep birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz.

Biz, siyasetçilerin böyle karikatürlerinin özgürce çizildiğini, gazete ve magazin sayfalarında kullanıldığı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor