Şimşek toparlanmak istiyor

Adana Demrispor, geçen hafta deplasmanda Bursaspor’a mağlup olarak moraller bozulmuştu. Bu hafta kendi sahasında oynayacağı Altınordu’yu mağlup ederek toparaklanmak istiyor.

Mavi-Lacivertli takımda Adil Demirbağ cezasından dolayı Altınordu karşılaşmasında forma giyemeyecek. Adana Demirspor, son yedi haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puan topladı. Altınordu ise ligin 2.devresinde oynanan 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. İzmir ekibi bu sezon deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmada galibiyet alamazken 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Geçen hafta hakeme kaybeden Adana Demirspor, Bursaspor ve Erzurumspor’un birbirleri ile oynayacağı bu hafta 3 puan almak istiyor.

“12 FİNAL MAÇIMIZ KALDI”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Altınordu maçı öncesi açıklamalarda bulunarak önümüzde 12 final maçı kaldı dedi.

Tütüneker, “Bursaspor karşılaşmasını kaybettik ve önümüze bakacağız. Maçtan sonra dediklerim yanlış anlaşıldı. Demek istediğim, isteksizlik felan değli, herkes maçtan önce çok motiveydi. Bazen çok isterseniz ama istediğiniz olmaz. Bursaspor’a karşı oynadık. Onlar da iyi bir takım, ilk yarıda geride kalan 4-5 maçtaki arzuyu sahaya yansıtamadık ve uygulayamadık. İlk yarı kısır geçti. Hatalarımız da var, kaybettiğimiz toplardan goller yedik kalemizde, iknici devre toparlandık golü de bulduk. Golden sonra agresif oynayabilseydik, sonuç farklı olurdu. Herşeyi bir kenara bırakalım. Önümüzde 12 final maçımız kaldı. Ve iddiamız sürüyor. Kimse oyuna gelmesin. Biz iyiyiz ve kendi kendimizi yemeyelim. 4 maçta çok iyi bir oyun sergiledik. Beşinci maçta mağlup olduk. Bunlar olabilir, bazen böyle kötü maçlar da olabilir. Altınordu ve Menemen maçlarında bunu telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor