SONER ÇETİN İŞKUR GİBİ

Bir Çin firmasının yöneticileri tarafından ziyaret edilen Çukurova Belediye Başkanı Çetin, istihdam konusunda Çin firmasının da katkıda bulunduğunu ve bu yönde kendilerine yardımcı oldukları için teşekkür ettiğini belirtti.

ADANA (BÖLGE)- Çukurova  Belediye Başkanı Soner Çetin, 7 yıllık görev süresi  içinde çeşitli kurulu temsilcileriyle yaptığı görüşmeler sonucu 35 bin kişiye iş olanağı sağladıklarını söyledi.

  Adana Organize Sanayi Bölgesi‘nde kurulu Çin firması Genel Müdürü MaHaiqiao, İnsan Kaynakları yöneticileri Adilimu Baihetiyaer ve Kayhan Doğan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin‘i makamında ziyareti sırasında istihdam konusunda kendilerine katkıda bulundukları için teşekkür etti.

  Başkan Soner Çetin “7 yıllık süre içinde istihdam ettiğimiz kişi sayısı 35 bini geçti. Bunda birim çalışlarımızın olduğu kadar sizin gibi değerli yatırımcıların da büyük katkısı var. Bu işbirliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirten New Hope Turkey Yem Fabrikası Genel Müdürü MaHaiqiao,”da  Çukurova Belediyesi’ndeki sıcak karşılamanın kendisini çok etkilediğini belirtirken, Soner Çetin hem yarattıkları istihdam, hem de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bir plaket verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor