SONER ÇETİN’DEN BÖLGE’YE ZİYARET

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ziyaret sırasında yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin en temiz  ve çağdaş ilçesinin daha da ileri durumda olmasını sağlamak için gece-gündüz ekipleriyle birlikte çalıştıklarını söyledi.

 ADANA (BÖLGE)-Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, dün gazeteniz BÖLGE’yi ziyaret etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Soner Çetin, “Çukurova Türkiye’nin en temiz ve çağdaş ilçelerinden biridir.. Hatta birinci sırada olduğunu söylesem abartmış olmam” dedi.

Tüm sokakların asfaltlandığını, çiçeklendirildiğini, park ve bahçelerle donatıldığını, kadınlara yönelik hizmetlerin sürdüğünü belirten Soner Çetin, “Çukurova’nın adını sadece Türkiye’de değil, dünya çapında duyurmayı başarıyoruz” şeklinde konuştu..

Güçlü bir kadro ile hizmet ürettiklerini de ifade eden Çetin, “Çukurova halkı ile dialoğ halindeyiz. Pandemi nedeniyle toplantılara ara versekte sosyal medya aracılığıyla görüşmelerimizi, görüş ve önerilerini alıp tüm ekiplerimizle yerine getiriyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor