TEKİN, “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tekin, 23 Nisan’ın, halkın kurtuluşu farklı yerlerde aramak yerine, kendi azim ve kararlılığıyla özgür ve aydınlık günleri doğurduğu bir tarih olduğunu söyledi.

23 NİSAN ÇOK ÖNEMLİ BİR TARİHTİR

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve O’nun kurucu ilkeleri olan Atatürk ilke ve devrimlerinin sahibi ve koruyucusunun Türk Milleti’nin olduğunu işaret eden  Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Bu önemli gün ortaçağdan kalma bir imparatorluğun yıkıntıları üzerinde, temelleri hukuka, ulusun egemenliğine ve bağımsızlık arzusuna dayalı bir cumhuriyetin, adeta bir mücevher gibi parladığı bir tarihtir” dedi.

ATA’MIZ BİR İLKE İMZA ATARAK TÜM ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETMİŞTİR

Başkan Tekin, “ Ata’mız 23 Nisan tarihini tüm dünya çocuklarına armağan ederek bir ilki gerçekleştirip  çocuklara verdiği önemi ortaya koymuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmak ülkemizin geleceğine sahip çıkmak anlamını taşımaktadır. Çocuklarımıza bilimsel çağdaş eğitim, adil ve eşitlikçi bir düzen, özgür ve mutlu bir gelecek sağlamak için mücadelemizi yorulmadan sürdürmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

ULUSAL EGENLİĞİMİZİN DAİM OLMASINI DİLİYORUM

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Bu anlamlı günde, yarınlarımız olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Ulusal egemenliğimizin daim olması dileğiyle 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor