Toplam 10 kilo esrar ele geçirildi

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Karaisalı ilçesi Akçalı Mahallesi ve Yüreğir İlçesi Yenidoğan mahallesinde yapılan aramalarda toplam 10 kilo esrar maddesi ele geçirildi. İki olayla ilgili olarak H.T., V.Y. ve M.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındılar. Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; ilki Karaisalı İlçesi Akçalı Mahallesinde hayvan çiftliği bulunan H.T. ve yanında çalışan V.Y. isimli şahısların çiftlik içerisinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden çiftlikte arama yapılmıştır.

Çiftlikte yapılan aramada; kullanmış oldukları konteynır içerisinde cam kavanozlar ve poşet içerisinde içime hazır halde (2.225) gram (2 kilo 225 gram) Kubar Esrar Maddesi, (1) adet Ruhsatsız Av Tüfeği ve (60) adet Av Tüfeği Fişeği ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır.

İkincisi ise Yüreğir İlçesi Yenidoğan Mahallesi’nde gerçekleşti. Yüreğir İlçesi Yenidoğan Mahallesinde ikamet eden ve arama kaydı bulunan M.T. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden arama yapılmıştır.

Yapılan aramalar neticesinde; (7.732) gram (7 kilo 732 gram) Kubar Esrar Maddesi, ele geçirilmiş olup, yakalanan şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor