YENİ TEKNİK DİREKTÖR VİNCENZO MONTELLA

Adana Demirspor’da Samet Aybaba ile yolların ayrılmasından yerine gelecek isim belli oldu: Vincenzo Montella. 47 yaşındaki İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaşıldı, İtalyan hocanın bugün Adana’ya gelerek mukavele imzalayacağı ifade edildi.

Adana Demirspor’da alınan kötü sonuçlar ve Samet Aybaba ile yabancı oyuncular arasındaki sorunlar istifayı getirdi. Başkan Murat Sancak ile görüşen Samet Aybaba istifasını sundu, yönetim kanadı da kabul etti ve karşılık fesih yoluna gidildi. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada; Samet Aybaba ile yolların ayrıldığını doğrularken yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını açıkladı.

Sancak, Aybaba ayrılığı sonrası “Hangi futbolcuyu 55.dakikada çıkarırsan çıkar tepki gösterir. Balotelli üç maçta da oyunadn alınıd. Tepkisini öyle kustu. Bu ayrılığın altında başka bir şey aramaya gerek yok. 3 maçta alınan 2 puan, bizi böyle bir  karar almaya itti. Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık. Emekelri için kendisine teşekkür ediyoruz. Görüştüğümüz yerli, yabancı hocalar var. En kısa zamanda açıklayacağız. Bu kararı 3 hafta sonra vermektense bu hafta almak daha iyi diye düşündük” ifadelerini kulandı.

YENİ HOCA VİNCENZO MONTELLA

Samet Aybab aile yollarını ayıran Adana Demirspor’un teknik direktör adayları arasında İtalyan Vincenzo Montella da yer alıyordu. Yapılan son görüşmelerin ardından Montella ile prensip anlaşmasına varıldı. Adana Demirspor, İtalyan teknik adamı kısa bir süre içerisinde Adana’ya getirmek istiyor. Kariyerinde Roma ve AC Milan’ı da çalıştıran Montella, son olarak İtalya Serie A takımlarından Firentina’da görev yapmıştı. Mario Balotelli ve Younes Belhanda ile sorun yaşayan Samet Aybaba, iki futbolcunun da performansından memnun olmadığını dile getirmişti.  Bu arada Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak A Spor’un canlı yayına bağlanarak Samet Aybaba’nın ayrılığını açıklarken transfer için de konuştu. Sancak, Yunus Akgün’ü istediklerini belirterek, “Galatasaray’dan Yunus Akgün için haber bekilyoruz, kendisini transfer etmek istiyoruz” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor