1.093 m2 arsa icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 6.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 1.093 m2 arsa icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Kazanlı Mah. 372 Ada, 3 Parselde kayıtlı Arsa nitelikli taşınmaz satışa çıkartılmıştır. Satışı istenen taşınmazın doğudan batıya doğru uzanan dikdörtgen şeklinde geometrik yapıda, düz bir topoğrafik yapıya sahiptir. Parselin üzerinde her hangi bir yapı veya zirai muktesat olmayıp, ekime hazır bir şekilde yakın zamanda sürülmüş ve boş vaziyette olduğu görülmüştür. Parselin çevresinde 1-2 katlı müstakil yapılar ile boş arsa ve tarlalar bulunmaktadır. Zemin Değeri: Yukarda özellikleri, konumu, nitelikleri belirtilen taşınmazın zemini için yapılan piyasa araştırması, gözlemler, yer, konum, yüzölçümü, hisse durumu, imar durumu (Arsa vasfinda olup, DOP kesintisi henüz yapılmamıştır), geometrik yapısı, toprak yapısı, civarda yapılan değerlemeler ve|değeri etkileyebilecek olumlu ve olumsuz tüm etkiler gözönüne alındığında beher m2 değerinin: 275,00 TL/m2 olabileceği kanaatiyle, Zemin Değerinin: 1.093,05 m2 x 275,00 TL/m2 = 300.588,75 TL olduğu, görünmektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/919108/emlak/arsa/mersin-akdenizde-1-093-m%C2%B2-arsa-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor