1.138 m2 arsa mahkemeden satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından Adana Çukurova’da 1.138 m2 arsa mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliÄŸi, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Satışa konu taşınmaz Adana ili, Çukurova ilçesi, Karslılar Mah. 8320 ada, 11 parsel’de arsa olarak kayıtlı ise de kıymet takdir iÅŸlemleri esnasında Güney’de bir kısmının komÅŸu parsel’de bulunan Ana okulu tarafından etrafı tel çit ile çevrilerek çocuk oyun alanı olarak düzenlendiÄŸi, Kuzey kesim de ise moloz ve toprak yığılı boÅŸ arsa vaziyetindedir. Ulaşım sorunu yoktur. Belediyenin ve kamunun hizmetlerinden yararlanır durumdadır. Tüm bunların birlikte deÄŸerlendirilmesi sonucunda m2’sinin 2.368,32.-TL.den 1138 m2 olan tamamının 2.695.148,16.-TL.deÄŸerinde olduÄŸu belirlenmiÅŸ olup, kesinleÅŸen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuÅŸtur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/917378/emlak/arsa/adana-cukurovada-1-138-m%C2%B2-arsa-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor