3 katlı bina icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Osmaniye 1.İcra Dairesi tarafından Osmaniye Merkezde 3 katlı bina icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Osmaniye İl, Merkez İlçe, 959 Ada, 10 Parsel, CUMHURİYET Mahalle/Köy, Satışa konu taşınmazın vasfı arsa olup; içerisinde 3 katlı bina olup , bina8-9 yaşındadır, Parsel içerisinde Zemin +2 katlı betonarme bina bulunmaktadır. Taşınmazın osmaniye şehir merkezinde konumlanmaktadır. Valilik ve 328 avm ye 2700 m. ve şehir merkezine 1500 m mesafede olup; Kamunun ve belediyenin vermiş oludğu yol, su, elektrik vb. hizmetlerinden istifade etmektedir. Taşınmaz yola cephelidir. 165m² brüt ve 135 m² net yüzölçüme sahip olup; merdivenle çıkılan bir yapıdır 4 oda 1 salon mutfak, banyo, wc, antre ve balkondan oluşmaktadrı. Giriş kapısı çelik kapıdır. duvarları sıvalı ve boyalı olup; yerler seramik olup; mutfak dolabı mevcut, mutfak tezgahı mermer, kapılar ahşap panel kapı, camlar ısıcamlı pimapenlidir.Tavanda kartonpiyer mevcuttur. banyoda küvet olmladığı , duş olduğu, banyo ve wcde duvar ve yerlerin seramik kaplama olduğu gözlemlenmiştir. dairede doğalgaz çekili olmadığı görülmüştür. dava konusu taşınmazın tapu kaydında nitleği arsa olup; mesken olarak kullanılmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayımladığı mimarlık mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak yapı yaklaşık birim maliyetihakkındaki tebliğe göre yapı 3.sınıf B Grubu yapı olup; 2019 yılı yapı yaklaşık birim maliyeti 980.00 TL /m² dir. Arsa m² birim fiyatı ise 350,00TL olarak hesaplanmış taşımaza bu haliyle kıymet takdiri yapılmıştır.Cumhuriyet Mah. 959 ada 10 nolu parsel 3 katlı bina ve arsa değeri 565.838,00 TL dir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/851200/emlak/bina-apartman/osmaniye-merkezde-3-katli-bina-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor