3+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 5.İcra Dairesi tarafından Yenişehir’de 77 m2 3+1 daire icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Yenişehir İlçe, 5002 Ada, 22 Parsel, BAHÇE Mahalle/Köy, ırmak civarı Mevkii, zemin kat 2 nolu bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Satışa konu menkul mal Mersin ili, Yenişehir ilçesi,Bahçe mahallesi,5002 ada,22 parsel zemin kat 2 nolu bağımsız bölümlü taşınmaz. Taşınmaz Hürriyet Mahallesi,17744 sokak no:7 Barış apt zemin kat D:1 Yenişehir /MERSİN adresindedir. Ana taşınmaz çevresi üst kısmı demir doğrama çift eklenmiş çevre duvarı ile çevrili olup bahçe girişi demir doğrama kapıdan girilmektedir. Ayrıca bina girişi de demir doğrama kapıdır.Yapının kuzey tarafından otopark mevcuttur. Her katından 2 daire, zemin + 4 katlı olarak inşaa edilmiştir. Elektirik ve suyu mevcuttur.Belediyenin tüm alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.Satışa konu olan taşınmaz 3 ada,solan,mutfak,banyo , wc/lavabo antre ve holden oluşmaktadır. Net alanı 77,81 M2 ,Brüt 104,00 M2 dir.Yapının mimar sınıfı 3A grubudur. giriş kapısı panel kapı,iç kapıları kraft (Amerikan) ahşep panel kapı,penceleri demir korkuluk, tüm zemin döşemeleri(ıslak hacizler hariç) seramik döşeli,banyo ,wc lavabo duvarları tavana kadar seramik kaplı,iç duvarlar kısmen duvar kağıdı kaplı,alçı sıva üzeri boyalı , tavanlar plastik boyalı , kartonpiyerli, mutfak tezgahı mermer, mutfak tezgat üstü ve tezgah altı dolapları ahşap mobilya , banyoda hilton lavabo ve duşakabin vardır. Konutun elektirik , su ve doğalgaz tesisatı mevcut olup çalışır durumdadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/825206/emlak/konut/mersin-yenisehirde-77-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor