645 m2 arsa ve üzerindeki yapılar icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana 3.İcra Dairesi tarafından Yüreğir’de 645 m2 arsa ve üzerindeki yapılar icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Yüreğir İlçe, 1685 Parsel, İSMALİYE(KÖKLÜCE) Mahalle/Köy, Köy yerleşim alanı içerisinde, 589 parselle bitişik şekildedir. Konu parsele belediye hizmetleri sunulmakta ve parselin arka tarafında ilköğretim okulu bulunmaktadır. Konu parsel 645 m2 alana sahip olup, parsel üzerinde fen bilirkişisinin raporu ekinde sunulan krokide gösterildiği şekilde 3 adet yapı bulunmaktadır. Krokide C harfi ile gösterilen 2 katlı yapının her katı 125 m2 oturum alanına sahip olmak üzere toplam inşaat alanı 250 m2 dir. Krokide E harfi ile gösterilen tek katlı basit tarzda yapı 143 m2 alana sahip olup kullanılma imkanı bulunmayan yıkılmış harabe haldedir. H harfi ile gösterilen yapıya bitişik D harfi ile gösterilen 45 m2 alana sahip tek katlı yapı kullanılmaz durumdadır. Yapının krokide taralı E1 harfi ile gösterilen 10 m2 lik kısmı parselin doğusunda bulunan kadastro parseline müdehalelidir. C harfi ile gösterilen 2 katlı yapı dış cephe plastik boyalı zemin katı ahır olarak kullanılmakta zemin üstü kat ise mesken olarak kullanılmaktadır. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/863464/emlak/bina-apartman/adana-yuregirde-645-m%C2%B2-arsa-ve-uzerindeki-yapilar-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor