82 m2 2+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, İl Mersin 7.İcra Dairesi tarafından Mersin Yenişehir’de 82 m2 2+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Menteş Mahallesi, 2128 Ada, 3 Parsel,A Blok 13. Kat 37. nolu bağımsız bölüm satışa çıkartılmıştır. Konu parsel üzerinde ayrık nizam şeklinde yapılmış Zemin+1 normal katlı, A ve B isimli 2 yıldız blok şeklinde site (Bloğun yapımına 03.03.1992 tarihli Yapı Ruhsatı ile başlandığı, mesken için 30.06.1998 tarihli yapı Kullanma İzni alınmış olduğu) bulunmaktadır. Site çevre duvarları ile çevrili, güvenlikli girişli ve açık otoparklıdır. Bloğun zemin katında ortak alanlar, normal katların her birinde 1er metre yükseklik farklarıyla 3’er mesken olmak üzere toplam blokta 42 bağımsız bölüm mesken bulunmaktadır. Blok giriş kapısı demir doğrama, giriş sahanlığı yer döşemeleri ile duvar hacimlerinin yarısına kadar olan bölümleri mermer döşeme olup diğer duvar hacimleri kara sıva üzeri plastik boyalıdır. Normal kat sahanlıkları yer döşemeleri ile merdiven basamakları karo mozaik+seramik döşeme duvar hacimleri kara sıva üzeri plastik boyalıdır. 

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/785263/emlak/konut/mersin-yenisehirde-82-m%C2%B2-2-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor