Akdeniz’de 52 m2 büro icradan satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 1.İcra Dairesi tarafından Mersin Akdeniz’de 52 m2 büro icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/786 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Camişerif Mahallesi, 450 Ada, 63 Parselde kayıtlı 156,99m2 yüzölçümlü “Arsa” nitelikli ana taşınmaz üzerinde kurulu kat irtifakına göre; 78/852 arsa paylı (4)’üncü Kat (15) numaralı “BÜRO” nitelikli bağımsız bölüm taşınmazın, (1/1) TAM HİSSE olarak borçlu kayıtlı olduğu görülmüştür. Belediye hizmetlerinden faydalanmakta olan taşınmazın elektrik, yol ve su problemi bulunmamaktadır. Taşınmaza ulaşım toplu taşıma ve özel araçlarla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Bağımsız bölüm taşınmazın içinde bulunduğu ana taşınmaz Mersin il merkezinde genel olarak ticari yoğunluğun yüksek olduğu bölgede konumlanmış vaziyettedir. Her türlü sosyal ve kültürel aktivite alanlarına ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir. Etrafında 30-40 yaş ve üzeri zemin katları dükkan, üst katları gene olarak ofis kısmense mesken olarak kullanılmakta olan binalar bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1150156/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-akdenizde-52-m2-buro-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor